Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Podatki o podjetju:
Komunikarna, Kristina Peklar s.p.
Gosposvetska cesta 57, 2000 Maribor

Mail: [email protected]

Upravljalec si pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletnega mesta ne uporabite.

Varovanje osebnih podatkov
Upravljalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam ali posredovani v uporabo tretjim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam.

Piškotki

_ga

Piškotki za beleženje statistike obiska spletne strani.

.komunikarna.si 364 dni
_gat Piškotki, ki zmanjšujejo število poizvedb. .komunikarna.si 10 minut
cc_analytics Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. komunikarna.si Približno 360 dni.
cc_necessary Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. komunikarna.si Približno 360 dni.
cc_social Obvezni piškotki, v katere zabeležimo ali se strinjate z uporabo posamezne vrste piškotkov ali ne. komunikarna.si Približno 360 dni.
cookie_notice_accepted Pomni uporabnikovo odločitev. komunikarna.si 1 mesec.
woocommerce_recently_viewed Shrani ID zadnjega ogledanega produkta. komunikarna.si Seja
fr Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com 1 mesec
lu Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com 2 leti
p Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja
presence Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja
s Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja
xs Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja
reg_fb_gate Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja
reg_fb_ref Delovanje Facebook vtičnika. Facebook.com Seja

Omejitev odgovornosti
Skrbnik spletnega mesta izrecno zavrača vsakršno odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno, posledično ali drugo škodo, ki je nastala kot posledica ali, ki je kakorkoli povezana z vašim dostopanjem do ali uporabe skrbnikove spletne strani, med drugim tudi za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo kot posledica delovanja računalniških virusov ali vašega zanašanja na informacije, pridobljene preko skrbnikove spletne strani.

E-novice
Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novičke občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novic.